Leveringen en retour

Binnenlandse leveringen:

Djako Supply verzendt alle pakketten vanuit Nederland met PostNL inclusief track en trace.

Indien op voorraad streven wij ernaar om de bestelling binnen 1 - 2 werkdagen te verzenden. Als het product een aangepaste levertijd heeft, kunt u de geschatte levertijd onder het product zien. Ook wordt er in dit geval extra contact opgenomen over de exacte levertermijn. Leveringsupdates met tracking informatie worden per e-mail verstuurd, zodat je op de hoogte blijft van je bestelling zodra deze geplaatst is. Djako Supply is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekraken als gevolg van verkeerd opgegeven verzendadressen.

Internationale leveringen:

Djako Supply verzendt alle internationale pakketten met Post NL en DHL met express verzending. Internationale verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar u, de klant, gevestigd bent. Djako Supply is niet aansprakelijk voor eventuele invoerkosten (Deze kunnen voorkomen voor bestellingen buiten Europa).

Retour informatie:

Algemeen:

Artikelen gekocht bij Djako Supply kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de zending worden geretourneerd. Tijdens deze periode kun je het product voorzichtig passen net zoals je zou doen wanneer je iets in een fysieke winkel koopt. Het product moet in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen en op geen enkele manier beschadigd zijn. Als je besluit de artikelen te retourneren, neem dan contact met ons op via de mail en vermeld hierbij uw ordernummer en reden voor retour.

Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen in de originele verpakking zitten en gebruik maakt van een extra verzenddoos. Djako Supply vergoedt geen verzendkosten! Zorg ervoor dat alle retourzendingen worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service. - Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die tijdens het retourtransport beschadigd raken of verloren gaan. - Zie onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Retourproces: Nadat we je retourzending hebben ontvangen, inspecteren we de geretourneerde artikelen en beginnen we met de verwerking van je terugbetaling. Dit proces duurt maximaal 5-10 werkdagen. Het geld wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die u tijdens de aankoop hebt gebruikt. Het geld wordt zo snel mogelijk terugbetaald.