Djako Supply

Djako Supply: Jouw Bestemming voor Exclusieve Sneakers

Behind the scene, at Djako Supply

Our Story
Djako Supply is opgericht in 2018 om onze liefde voor sneakers met jullie te delen. Onze passie begon met het verzamelen van de Jordan 1 en ik herinner mij als de dag van gisteren het gevoel bij het winnen dat ene specifieke paar. 

Als verzamelaars weten we hoe moeilijk het kan zijn om het perfecte paar te vinden. Door onze ervaring in het kopen en verkopen van sneakers hebben we een geweldig netwerk opgebouwd. We genoten van het proces en wilden een plek te creëren waar je exclusieve sneakers kunt krijgen voor betaalbare prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we een veilige omgeving voor de aankoop van authentieke schoenen.

Onze Collectie
Bij Djako Supply vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van de meest gewilde sneakers, waaronder:

- Nike Air Jordan, een iconisch ontwerp die sport en stijl combineren.
- Nike Dunk, tijdloze klassiekers met een moderne twist.
- Adidas Yeezy, innovatief en comfortabele designs van Kanye West.
- Adidas Campus, casual en veelzijdig voor elke gelegenheid.
- ASICS, perfecte mix van comfort en prestaties.

Onze Missie
Onze missie is eenvoudig: het leveren van de beste sneakers met uitzonderlijke service, 100% authentiek en deadstock. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste releases of een zeldzaam paar wilt bemachtigen, bij Djako Supply ben je aan het juiste adres.

Bezoek Ons
Als grootste exclusieve sneaker resell store van Flevoland, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom in Almere, plan een pick-up in Lelystad of bezoek onze website voor onze volledige collectie en speciale aanbiedingen. Ontdek waarom Djako Supply de voorkeur geniet van sneaker liefhebbers in Flevoland en daarbuiten.

Bij Djako Supply draait alles om de passie voor sneakers en het bieden van de beste winkelervaring. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van je volgende favoriete paar sneakers.

Volgende lezen

Adidas Campus 00s Cream Leopard sneakers
Ontdek de Adidas Campus 00s Pink Fusion

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.